Nastavitve piškotkov

Predstavitev

O nas
O nas

BIOIKS d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki za svoje strateške partnerje opravlja storitev proizvodnje biomedicinskih izdelkov v čistih prostorih. V nekaj zadnjih letih se je zavihtelo med največje proizvajalce drenažnih vrečk in vrečk za raztopine v Evropi.

Struktura podjetja
Struktura podjetja

Bioiks d.o.o. je proizvodno orientirano podjetje, ki z vitko organizacijo oddelkov zagotavlja učinkovito delovanje podjetja.

Vizija in poslanstvo
Vizija in poslanstvo

Kupcem nudimo visokokakovostne storitve in izdelke za sprejemljivo ceno. Vsak zaposleni v Bioiksu se zaveda povezave med našim izdelkom in bolnikom. Z vsakim izdelkom, ki ga Bioiks d.o.o. pošlje na tržišče, prispeva k večji kakovosti bolnikovega življenja, saj se zavedamo, da le s kakovostnim izdelkom omogočamo bolniku varno zdravljenje.

Naše stranke
Naše stranke

Dolga leta je bila naš partner ena sama velika multinacionalka, ki je nekoč obvladovala skoraj 30% delež svetovnega trga dializnih aparatov in pripomočkov. V zadnjih nekaj letih pa smo navezali stike in začeli s proizvodnjo tudi za druga podjetja, ki delujejo na področju proizvodnje in prodaje biomedicinskih izdelkov.