Nastavitve piškotkov

O nas

BIOIKS d.o.o. je proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, ki za svoje strateške partnerje opravlja storitev proizvodnje biomedicinskih izdelkov v čistih prostorih. Poslanstvo, leta 1995 ustanovljenega podjetja, je velikoserijska proizvodnja z visoko kakovostjo za sprejemljivo ceno.    
 SREBRNA GAZELA 2004

Časopisna hiša DNEVNIK že nekaj let izvaja medijsko akcijo, v kateri igrajo glavno vlogo hitro rastoča slovenska podjetja. Imenuje jih »gazele«, zaradi primerjave s hitro živalco iz afriških savan, ki jo poleg hitrega teka krasi tudi eleganten skok. Komisijo za izbiro gazel zanima predvsem rast prihodka, rast števila zaposlenih, rast prihodka na zaposlenega ter možna medijsko odzivnost.

Leta 2004 je bil Bioiks d.o.o. razglašen za »zlato gazelo« osrednje slovenske regije. V finalnem tekmovanju za izbiro Slovenske gazele je zasedel drugo mesto ter tako postal dobitnik SREBRNE GAZELE 2004.

 

Pod pojmom biomedicinski izdelek razumemo izdelke za enkratno uporabo, kot so plastične linije in pripomočki za krvno dializo, plastične linije in pripomočki za peritonealno dializo ter PVC drenažne vrečke in vrečke za raztopine.

Prav velikoserijska proizvodnja drenažnih vrečk za hemodializne linije in aparate, kakor tudi proizvodnja vrečk za hemodializne in peritonealne raztopine pa danes postavlja Bioiks v sam vrh evropskih proizvajalcev vrečk.

 predstavitev naslovnica